BEDRIFTSTEKNOLOGI

Så mye kunne du spart med Citrix

Citrix har oppdatert sin gratis-kalkulator som viser hva du kan spare ved å kutte ut tradisjonell PC-tankegang.

9. apr. 2002 - 11:54
Citrix Systems

Et av de viktigste salgsargumentene for Citrix er reduksjonen av utgifter til drift, vedlikehold og innkjøp som selskapets løsninger innebærer. For å anskueliggjøre dette argumentet la Citrix i fjor høst ut en egen kalkulator på web, ACE Cost Analyzer - ACE står for "Application Computing Environment". Kalkulatoren er fritt tilgjengelig, og kan brukes til å sammenlikne ulike modeller for IT-systemer i din bedrift, det vil varianter av Citrix mot varianter av tradisjonelle løsninger. Siden oktober er det registrert 20.000 kalkyler gjennomført av brukere i over 100 land.

Per 8. april er kalkulatoren oppgradert med valutakonvertering for over 150 land, opplysninger om lønnsnivå for mer nøyaktig å fange opp kostnadsstrukturer, mer fleksibel håndtering av opplysninger om arbeidstid og arbeidsdager per år, og utvidet rapportering. Brukerveiledningen skal også være kraftig forbedret. Hensikten er ikke bare å framheve fortreffeligheten til Citrix, men også å finne fram til den mest regningssvarende måten å bruke Citrix på.

Kompetansesenteret Commaxx er blant Norges ivrigste Citrix-spesialister, og står som arrangør av en egen tynnklient-konferanse i Oslo torsdag og fredag denne uka, Thinpower 2002. Selskapet viser blant annet til materiale fra Sarpsborg-bedriften Peterson Emballasje AS som gikk over til Citrix-løsning for et par år siden da det skulle innføres felles ERP-system i alle enheter. Overgangen har gitt et betydelig bidrag til å øke lønnsomheten i bedriften. IT-avdelingen har redusert tallet på årsverk innen brukerstøtte og drift fra ni til fire. Kvaliteten på drift og brukerstøtte er samtidig blitt bedre. Infrastruktur og maskinvare utnyttes bedre, og i stedet for nye kostbare PC-er, kan systemet heller utvides med rimelige terminaler. Citrix-anlegget er dimensjonert for 200 samtidige brukere og kjører 85 prosent av alle bedriftens applikasjoner.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra