Salmer og preken på mobiltelefonen

Verdens første kristelige WAP-nettsted er nå lansert. De som har en religiøs tro på WAP kan nå få et utvalgt bibelvers eller søndagens prekentekst direkte på mobilen.

Verdens første kristelige WAP-nettsted er nå lansert. De som har en religiøs tro på WAP kan nå få et utvalgt bibelvers eller søndagens prekentekst direkte på mobilen.

Den norske kristelige internettvirksomheten GospelSearch lanserte nylig verdens første kristelige WAP-nettsted.

Prognosene fra forskere tilsier at en av tre europeere vil ha tilgang til Internett via mobile enheter innen 2004. Alt tyder på at det er den nye WAP-teknologien som vil sørge for at dette blir oppfylt. Dette skriver GospelSearch i en pressemelding.

GospelSearch ble lansert i Norge i august, og er en mediavirksomhet som vil tilby informasjon og tjenester til kristne og søkende mennesker.

Den nye tjenesten, GospelWAP, er den første i sitt slag i verden, hevder GospelSearch i pressemeldingen.

De få som allerede har WAP, og i tillegg har behov for "åndelig føde", kan nå få et utvalgt bibelvers eller ukens preken i henhold til søndagens prekentekst. Sistnevnte legges ut hver eneste uke, torsdag eller fredag før den relevante søndagen.

GospelSearch melder at det er en rivende utvikling på WAP-tjenester, og at de fleste bedrifter synes å fremvise de samme syndromene som var sterke i forbindelse med web for noen få år siden.

Og syndromet, ifølge GospelSearch, er: "Vi bare må være på WAP selv om vi ikke helt vet hvorfor eller på hvilken måte".

GospelSearch håper med tjenesten GospelWAP å kunne være med å sette en trend og markere hvor og på hvilken måte dette nye mediet kan ha en funksjon.

De håper også at andre kommer etter og etablerer flere gode tjenester.

Til toppen