BEDRIFTSTEKNOLOGI

Samarbeider om bredbåndsløsninger

Axxessit vil integrere Radlans IP software i sine nye produkter, noe som integrerer tradisjonelle telekomtjenester og nye IP-baserte tjenester.

Frode Eriksen
7. des. 2000 - 08:39

Samarbeidsavtalen som innebærer at RADLANs IP software brukes i AxxessIT sine bredbånds aksessløsninger.

Axxessits mål er å bli en ledende leverandør av bredbånds aksessløsninger og tjenester innen 2003. Selskapet ble etablert i 1999 og overtok tidlig i år Alcatel Telettra. Radlan Computer Communications leverer programvareløsninger til nettverk og ruting til både komponent og systemnivå.

Axxessit og Radlans samarbeidsavtale integrerer tradisjonelle telekomtjenester og nye IP-baserte tjenester til et og samme produkt, som gir tjeneste-leverandørene et sett med verktøy som vil gi sømløs overgang fra tradisjonelle TDM tjenester til nye, integrerte og skalerbare løsninger.

Samarbeidsavtalen med Radlan vil gi Axxessit en utrolig stor fordel overfor våre konkurrenter, når det gjelder "Time-to-Market". Telekombransjen forandrer seg utrolig raskt. Vi forutser en utvikling i markedet, og utvikler integrerte bredbåndsaksess løsninger til tjeneste leverandører som vil levere avanserte og differensierte tjenester, sier administrerende direktør i Axxessit, Erik Nanseth.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra