BEDRIFTSTEKNOLOGI

Samarbeider om IT-studium

Handelshøyskolen BI og Telenor kompetanse starter nå opp et samarbeid om kurs og studier. I første omgang vil samarbeidet være knyttet til IT-studiet i Kristiansand.

Therese Werenskiold
12. jan. 2000 - 11:24

Handelshøyskolen BI har inngått en samarbeidsavtale med Telenor konpetanse for gjennomføring av diplomøkonomstudiet innen IT, men målsettingen er å videreutvikle dette samarbeide både geografisk, faglig og på flere forretningsområder, skriver BI i en pressemelding.

- Denne formen for samarbeid er unik i norsk sammenheng, og viser at høyskole og næringsliv kan og bør samarbeide. Et slikt samarbeid vil bidra til at studentene får en utdanning som er tilpasset de behov og krav næringslivet stiller til nyutdannede. Studentene får kontakt med næringslivet fra første studiedag, og vårt håp er at dette samarbeidet skal bidra til en jevn og positiv videreutvikling av studiet, sier BI-direktør Terje Ø. Pettersen i pressemeldingen.

Atle Slotnes, som er studieleder/prosjektkonsulent ved BI, forteller til digi.no at Telenor kompetanse skal ha ansvar for betydelige deler av den IT-relaterte undervisningen. Mange av studiets forelesere er ansatt i Telenor, og Slotnes mener dette er positivt fordi skolen da får enda en ressurs å trekke på.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra