FORBRUKERTEKNOLOGI

Samler all sikkerhet og backup i én pakke

CA samler vern mot virus, spionvare og spam i én pakke, og legger til backup og brannmur.

10. okt. 2006 - 11:37

CA har samlet all sikkerheten en PC trenger i én pakke, først og fremst med tanke på énbrukere og husholdninger: CA Internet Security Suite 2007 omfatter antivirus, antispam, antispionvare, en forbedret brannmur, og sikkerhetskopiereren CA Desktop Desktop DNA Migrator 2007.

Hensikten med pakken, ifølge Dag Honningsvåg, toppsjef i CA Norge, er å tilby noe som er både sikkert og diskret.

– Under utviklingen er det lagt vekt på at løsningen ikke skal oppfattes som forstyrrende. Brukeren har ikke behov for kontinuerlige varslinger, kompliserte innstillingsmuligheter eller et produkt som reduserer maskinens yteevne. I tillegg har CA Internet Security Suite 2007 en funksjon som gjør at foreldre kan beskytte sine barn mot upassende innhold på Internett, sier han.

Suiten styres fra et kontrollpanel. En egen overvåker – døpt «Secure Now» – følger med i innstillingene og programfunksjonene og skal sørge for at alt er optimalt til enhver tid. Et eget system – «Threat Outbreak Warning System» – skal gi brukeren oppdatert og detaljert informasjon om de farligste og de nyeste sikkerhetstruslene. Spionvernet skal gjøre det enkelt å fjerne og unngå uønskede ActiveX-funksjoner. Den skal også kunne sørge for å unngå endringer som kan være skadelig for filen Windows Host, filer i Windows-registeret eller i startmenyen.

Suiten kommer i en énbrukerversjon og en trebrukerversjon. Norske priser er ikke kjent. Europeiske priser er henholdsvis 49,95 og 69,95 euro. Salget vil foregå over CAs nettsted, og gjennom forhandlere.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.