BEDRIFTSTEKNOLOGI

Samsung avduker mobil DVD-spiller

Samsung har i likhet med Matsushita avslørt at selskapet har en mobil DVD-Videospiller under utvikling. I motsetning til konkurrenten, letter Samsung litt på sløret.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
5. nov. 1997 - 15:19

Spilleren fra Samsung, som kalles P-Theater, er - ifølge selskapet - 200 mm lang, 160 mm bred og 55 mm tykk. Vekten er oppgitt å være 900 gram.

Newsbytes skriver at Samsung-spilleren, i motsetning til spilleren fra Matsushita, ikke er utstyrt med noe display. Hvordan man da skal få informasjon om innholdet og posisjon ennå ubesvart. Samsung forteller at spilleren antas brukt sammen med et fjernsynsapparat, en monitor eller en hodemontert skjerm for utendørsbruk.

Enheten kan kobles til strømnettet eller få strøm fra litium-ion batterier med opptil 2 timer avspilling ved full opplading. Spiller kan avspille DVD-Video, Video-CD og Audio-CD disker. Ved bruk av DVD-disker støtter den bilder med 4:3 eller 16:9 aspektforhold og 5.1 kanal digital surround lyd.

Samsung forteller til Newsbyte at det har investert 1 milliard won (7.3 millioner kroner) i utviklingen av spilleren som ventes komme i kommersiell produksjon i andre halvår 1998.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.