Samsung lanserer fem nye mobiler

Samsung lanserer i dag fem nye mobiler, hvorav en har innebygget blits.

Samsung lanserer i dag fem nye mobiler, hvorav en har innebygget blits.

Samsung har gjort det svært godt i mobilmarkedet de siste årene med sine avanserte mobiler utviklet for det krevende hjemmemarkedet i Sør-Korea. Nå fyller selskapet på med nye modeller som kommer i salg i Norge utover høsten.

Her er hva Samsung lanserte i dag:

Den mest oppsiktsvekkende nyheten er SGH-X600 (bildet) som Samsung mener er den første telefonen med innebygget fotolys. Dette er en slags blits som skal la deg fotografere i mørke situasjoner, men den lyser over lengre perioder i stedet for å gi et kort glimt som en vanlig blits. X600 har også dreibart kamera som tar bilder i 640x480 bildepunkter.

Telefonen har et tradisjonelt design uten Samsungs vanlige sammenbrettbare lokk. X600 er veier bare 80 gram og kommer i salg i november.

SGH-P400 er den meste avanserte modellen med en skjerm og innebygget kamera som kan dreies 180 grader slik at du enten kan ta bilde av deg selv eller andre. Telefonen kommer i salg i slutten av oktober.

SGH-E700 er en designtelefon med kamera og en TFT-fargeskjerm som gir 65.000 farger. Telefonen lar deg seriefotografere, for slike serier kan sendes som en MMS-melding.

Så følger to tradisjonelle modeller. SGH-X100 er en enklere, pent designet telefon som skiller seg fra sine konkurrenter med et minne på hele 9 MB, noe som åpner for lagring av 1000 telefonnummer, 200 SMSer og en serie bilder.

Samsung SGH-E100 bruker selskapet skjermlokk-design og har en TFT-skjerm med 65.000 farger, men ikke kamera.

Til toppen