Samsung varsler salgssuksess

Venter sterke salgstall for ny Galaxy-telefon.

Samsung varsler salgssuksess
Samsungs nye mobil-flaggskip, Galaxy S III, vil bli en suksess, tror den koreanske giganten. Innen juli forventer selskapet å selge 10 millioner enheter. Bilde: Chris Ratcliffe/Bloomberg via Getty Images/All Over Press

Samsung Galaxy S III ble lansert i starten av mai, men ble først forrige uke tilgjengelig for amerikanske kunder. Denne uken blir den lansert i Samsungs hjemmemarked, Sør Korea.

Telefonen er en oppfølger til Galaxy S II, som har vært en formidabel suksess for Samsung og gjorde at selskapet gikk forbi Apple som den ledende smarttelefon-produsenten i verden.

Hele 50 millioner mobiltelefoner under merket Galaxy har blitt solgt det siste året, og innen juli forventer Samsung å selge 10 millioner enheter av den tredje og hittil siste modellen.

– Vi har fått langt bedre tilbakemelding på denne modellen fra utenlandske markeder enn vi fikk for Galaxy S II, sa Samsungs mobil-direktør J.K. Shin til internasjonale medier på en pressekonferanse i Seoul mandag.

Han varslet at resultatene for selskapet vil bli bedre i det inneværende kvartalet enn for første kvartal, takket være den nye telefonen.

    Les også: