Samsungs med ny GPS-mobil til Europa

Samsung kunngjorde i går at selskapet snart kommer med en konkurrent til Nokia N95.

Samsungs med ny GPS-mobil til Europa
Bilde:

Samsungs i550-mobil kommer på markedet i Europa i løpet av november. Det kunngjorde selskapet i en pressemelding i går i forbindelse med Symbian Smartphone Show. Det er snakk om en smarttelefon basert på Symbian OS 9.2 og S60 3rd Edition med Feature Pack 1.

Samsung oppgir at i550 vil bli den første GPS-mobilen fra selskapet som kommer på det europeiske markedet. Den Windows-baserte i780 kommer først i januar.

    Les også:

i550 har også støtte for HSDPA eller Turbo-3G med nedlastingshastighet på inntil 3,6 Mbit/s. Den er utstyrt med 2,6 tommers skjerm og 3,2 megapiksler kamera med autofokus.

Systemminnet i mobilen er på 128 MB, noe som åpner for større programmer og smidigere fleroppgavedrift. Mobilen har FM-radio og 150 MB intern lagringsplass som er tilgjengelig for brukeren. I tillegg støtter den microSD minnekort.

Samsung kunngjorde også at selskapet vil slippe en GPS-mobil for motebeviste kunder. Dette skal være en skyvemobil med produktnavnet i560. Den skal ha speilblank overflate, også over skjermen. Tykkelsen skal være på 16 mm. Det er ikke oppgitt når denne kommer på markedet.

;