Samsungs mini-3G-mobil til Norge

Samsung har lansert to nye 3G-telefoner som nå kommer til Norge.

Z500 er en komplett 3G-mobiltelefon med klassisk Samsung-design og med brede muligheter for musikk, video og foto. Den veier bare 95 gram, og størrelsen er på 89 x 44,5 x 24,5 millimeter.

– 3G-mobiler kan neppe sies å ha vært smidige hittil. Med Z500 er det for første gang ikke lenger noen forskjell i størrelsen på en vanlig mobiltelefon og en 3G-telefon, sier Michael Alström, produktmarkedssjef for Samsungs mobiltelefoner i Norde

Brede muligheter for musikk, foto og video.

Z500 er en sammenleggbar modell med to kameraer, et megapikselkamera og et VGA-kamera til videosamtaler. Den har ekstern minneplass, TransFlash. Det gjør det lettere å lagre mer musikk, bilder og video.

Telefonen har også to skjermer: Z500 har en hovedskjerm TFT og en utvendige OLED-skjermen tid og dato, men fungerer også som søker ved selvportrett. Skjermene gir perfekt kontroll over kreative muligheter for foto og video.

Z500 har også en MP3-spiller med digital forsterker, med mulighet for å spille filformatene AAC og AAC+. Den er også en trippelbåndtelefon med brede kommunikasjonsmuligheter – bluetooth, USB, SyncML og e-postklient. Den har også en avansert kalender med mulighet for synkronisering med Outlook. Den kompakte og elegante designen går i matt sølv og svart.

Det innebygde minnet er til sammen 50 megabyte for kamera, video, MMS, bilder, lyd og java.

Andre funksjoner er trippelbånd, MMS, GPRS, java, wap 2.0 og mulighet for å skrive ut bilder via bluetooth eller den medfølgende USB-kabelen. 64 polyfoniske (flerstemte) eller MP3-ringesignaler. Z500 har opptil 4 timers samtaletid og opptil 200 timers standby-tid. Butikkprisen ligger rundt 4190,- når den kommer i handelen i mai.

Til toppen