Samtidskunst skal profilere TDC

Henie Onstad Kunstsenter lar seg 'teknofisere' av gamle TeleDanmark, nå TDC, som dermed får en velrenommert arena til å reklamere for sin egen fortreffelighet.

Henie Onstad Kunstsenter lar seg 'teknofisere' av gamle TeleDanmark, nå TDC, som dermed får en velrenommert arena til å reklamere for sin egen fortreffelighet.

Henie Onstad Kunstsenter og TDC i Norge har inngått et samarbeid for for 2003, der TDC får vist frem hva de duger til teknisk, mens kunstsenteret får tilgang til ny teknologi for å informere om og formidle moderne kunst ut til et bredere publikum.

- Vi har helt bevisst valgt Henie Onstad Kunstsenter som samarbeidspartner. Vi ønsker å skape en utradisjonell og spennende møteplass der vi gir våre gjester et perspektiv ut over den neste megabiten og den kommende brannveggen. For oss er Henie Onstad Kunstsenter, med sin utradisjonelle tilnærming til kunst, sin nyorientering, en naturlig samarbeidspartner, sier administrerende direktør Håvard Larsen i TDC i Norge.

Administrerende direktør Jan Feldborg ved Henie Onstad kan på sin side glede seg over at samarbeidet medfører en utvidelse av kunstsenterets utstillingsareal med et prosjektrom, nye konferanserom, samtidig som senterets besøkende publikum og konferansegjester får tilgang til de mest moderne teknologiske løsninger.

Henie Onstad Kunstsenter er en ledende arena for internasjonal samtidskunst i Norge. Kunstsenteret har årlig rundt 80.000 besøkende, med forventninger om en kraftig vekst nå i år som følge av den nylig åpnede Sal Haaken - en gave fra magister Haaken Christensen.

Til toppen