BEDRIFTSTEKNOLOGI

Santech har mer på lager...

SMG (Santech Micro Group) er sertifisert av EMC Norge for å selge lagringsløsningen EMC CLARiiON. Selskapene har inngått en gjensidig avtale som gir SMG mulighet for å distribuere EMCs løsninger til sine kunder.

Digitoday Vaktsjef
6. sep. 2000 - 08:27

SMG er faktisk den eneste distributøren som er sertifisert for å kunne selge EMC CLARiiON-løsningene, som er lagringsleverandøren EMCs produkt for små og mellomstore bedrifter.

Santech Micro Group ser på lagringsmarkedet som meget interessant, og som første volumdistributør bygger de nå opp en egen avdeling til å jobbe med denne type løsninger.

- Vi ser et stort behov for komplette og skalerbare lagringsløsninger og vi vil fremover kunne tilby både løsnings- og teknisk kompetanse til våre forhandlere, sier produktdirektør Preben Krogh-Jacobsen i SMG.

EMC CLARiiON-produktene er tilpasset en rekke bruksområder. Lagringsløsningene er utviklet for både Windows NT og UNIX-maskiner. I tillegg til selve lagringsmediet tilbyr EMC programvare som gjør det enkelt å administrere, dele og sikre dataene. EMC CLARiiON kan brukes både der det er behov for desentralisert datalagring, som for eksempel på avdelingskontor og i butikker. I tillegg er audiovisuelle aktører, som TV-stasjoner, radiokanaler, reklame- og designbyråer, samt selskaper som arbeider med film og animasjon en stor kundegruppe i andre land.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.