SAP-applikasjon for birkebeinere

Gratistjeneste tilbyr alle deltakeres tider og mellomtider, fra alle ritt siden 1999.

SAP-applikasjon for birkebeinere
Dette skjermbildet fra SAPs birkebeinerapplikasjon viser hva som skjer når man legger musmarkøren over den delen av grafen som gjelder rittet i år 2000: Man får opp rytterens navn, årstall og nøyaktig tid i et lite vindu. De samme opplysningene dukker opp i rammen øverst til høyre. Her skjer det noe pussig: Måltallene for "deltatt" og "merker" stilles tilbake til slik de var i år 2000. Først når man flytter musmarkøren opp til 2009 får man de korrekte tallene. Bilde:

Birken-entusiast Espen Aune, til daglig Channel Sales Manager i SAP Norge, har sammen med likesinnede brukt selskapets verktøy til å lage en tjeneste spesielt rettet mot deltakere i Birkebeinerrittet, et sykkelritt som går over fjellet til Lillehammer, og som i år arrangeres lørdag 28. august.

Mineresultater.no gjør det enkelt å hente fram alle tider, mellomtider, plassering og merker til alle deltakere, fra alle ritt tilbake til 1999.

Aune sykler i eliteklassen, og har syklet birken ti ganger tidligere. Han savnet et samlested for alle resultater fra rittet, der det også skulle være mulig å sammenlikne egen utvikling med andres.

– Med denne nyutviklede applikasjonen kan jeg og alle andre birkenentusiaster lett få oversikt over «rikets tilstand», og egen innsats målt opp mot andre, sier Aune.

SAP er i kontakt med administrasjonen i Birkebeinerrittet med tanke på å få applikasjonen inn på deres resultatservice for neste år.

Til vinteren vil mineresultater.no utvides til også å omfatte skirennet med samme navn.