SAS Institute på Europa-topp i arbeidsmiljø

Den norske delen av IT-giganten SAS Institute er kåret til Norges beste arbeidsplass.

Nå har den norske suksessbedriften kappkjørt mot de 1000 beste bedriftene i Europa. Bare Ferrari brøt målstreken foran. Den italienske sportsbil-produsenten er Europas beste arbeidsplass.

Mer enn 1000 bedrifter deltok i konkurransen om å bli Europas beste arbeidsplass. Konkurransen kårer en vinner. Andreplassen deles av ni selskaper – deriblant SAS Norge. I tillegg nevnes de 100 beste arbeidsplassene i Europa.

- Årets topplassering i Norge og blant de 10 beste i Europa viser hvilken bemerkelseverdig kultur SAS Institute Norge har klart å skape, sier Palle Ellemann, Managing Director i Great Place to Work Institute Europe.

- Vi er stolte av å være i Europa-toppen for godt arbeidsmiljø. Å ta vare på våre medarbeidere og skape trivsel på arbeidsplassen er en av grunnpilarene i vårt selskap. Vårt gode arbeidsmiljø har vært helt nødvendig for at vi har klart å skape 30 prosent omsetningsvekst i 2006 til 197 millioner kroner, sier Frank Møllerop, administrerende direktør i SAS Institute AS.

Kåringen, som har det engelske navnet Great Place to Work, gjøres i 29 land over hele verden. Resultatene publiseres årlig i Fortune Magazine i USA og Financial Times i Europa.

- SAS Norges plassering viser hvor viktig det er med lokal utøvelse av vår filosofi og våre verdier, sier eier og grunnlegger Dr Jim Goodnight om Norges top plassering.

- SAS Institute Norge lever etter prinsippet til sin eier og grunnlegger Dr Jim Goodnight: “Dersom du behandler dine ansatte som om de utgjører en forskjell, vil de gjøre en forskjell for selskapet”, avslutter Ellemann i Great Place to Work.

Til toppen