KARRIERE

SAS Institute søker 50 folk i Norden

Tar sikte på å konkurrere om større og mer krevende oppdrag.

14. mars 2011 - 12:52

SAS Institute melder at de samler sine selskaper i Norden og Baltikum i én region. Virksomheten i disse landene skal ledes av regionsdirektør Bent Sørensen.

Sørensen forklarer at stadig flere virksomheter ønsker å satse på avanserte løsninger innen beslutningsstøtte og forretningsanalyse. Prosjektene vokser i størrelse og kompleksitet og går i større grad på tvers av landegrensene. Samlingen i én region skal sikre «en fleksibel regional kompetansebase ut fra ni ulike lokalkontor».

Administrerende direktør Kåre Nygård i SAS Norge, som nå skal rapportere til Sørensen, sier at suksess i Norge fortsatt skal bygges med lokal nærhet til kunder. Hensikten med regionsdannelsen forklarer han slik:

– [Vi vil] kunne tilby en størrelse, kapasitet og rekkevidde som vil gjøre at vi også kan konkurrere om større og mer kompetansekrevende oppdrag.

Regionsdannelsen gir seg umiddelbart utslag i to konkrete tiltak: Det skal opprettes tre «Centers of Excellence» i regionen, og det skal ansettes 50 nye medarbeidere.

Fortreffelighetssentrene skal, på tvers av landegrensene, samle spesialister innen risikostyring, kundeverdi og IT-styring, i samsvar med SAS Institutes strategi for slike sentrer.

De 50 kommende nyansatte loves store utfordringer.

– Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø med fremragende muligheter for faglig vekst, og en sjanse til å hjelpe SAS å drive den nye økonomien og gi innovative løsninger for beslutningstakere over hele verden, sier den nye regionsdirektøren, Bent Sørensen.

I den nyeste arbeidsmiljøundersøkelsen til Great Place to Work Institute ble SAS Institute Norge kåret til Norges beste arbeidsplass 2011 i kategorien mellomstore virksomheter.

    Les også:

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.