KARRIERE

Satser på at kjemien stemmer

Konsulent- og vikarbyrået Xtra personell etablerer nå Xtra rekruttering, hvor målet er å skape varige forbindelser mellom gode hoder og arbeidsgivere.

Therese Werenskiold
24. aug. 1999 - 12:36

Xtra rekruttering skriver i en pressemelding at det viktigste suksesskriteriet i rekrutteringsbrabsjen er å skape varige relasjoner mellom gode hoder og arbeidsgivere. Selskapet trer inn i denne bransjen vel vitende om den tøffe konkurransen og eksplosjonsartede veksten bransjen har vært preget av de siste årene.

Det nye rekrutteringsbyrået vil primært befatte seg med spesialister og mellomledere innen IT og dokumentbehandling.

- Det er ikke nok bare å finne dyktige kandidater. Utfordringen er å finne dyktige kandidater som passer inn hos vår oppdragsgiver. Sannsynligheten for å foreta en vellykket match øker med kjennskapen til begge parter, sier daglig leder i Xtra rekruttering Grete Andersen.

Og hun har stor tro på at det nye selskapet skal klare utfordringene.

- Ved siden av kunnskaper om kandidaters formelle bakgrunn og erfaring, vet vi hvordan de fungerer i jobb, og samtidig hva kundene forventer av nye medarbeidere. Det er viktig at kandidatens adferd lar seg forene med miljøet hos arbeidsgiveren; at den berømte kjemien stemmer, understreker hun i pressemeldingen.

Hun tar Xtra personell-gründer Heidi Sønstebø med seg ved etableringen av selskapet.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.