Satser på integrasjon gjennom OOXML

Utviklerne i Software Innovation synes ikke de 6000 sidene med dokumentasjon var vanskelig.

Satser på integrasjon gjennom OOXML

Utviklerne i Software Innovation synes ikke de 6000 sidene med dokumentasjon var vanskelig.

Software Innovation er med sine 541 ansatte en av Nordens største aktører innen informasjonshåndtering og dokumentstyring.

Selskapet lanserte i går en ny versjon av sin 360-produktfamilie. Blant nyhetene i den nye plattformen er svært tett integrasjon mot Microsoft Sharepoint og Office-familien. Samtidig skal løsningen tilby åpne grensesnitt og modularitet i større grad enn tidligere.

– Ikke noe annet programvareselskap har klart å utvikle en løsning som er like godt tilpasset Microsofts brukergrensesnitt, sier Kjell-Erik Tenold (bildet) , konserndirektør for Software Innovation i Norge.

Nå håper selskapet at den nye strategien skal bidra til å snu to års negativ utvikling.

Bilde: Marius Jørgenrud

– Denne lanseringen representerer det nye Software Innovation. Ikke bare skal denne plattformen redde virksomheten, den skal også gi oss god vekst, sier Halvor Walla, direktør for SI Software.

På dagens lanseringsseminar begrunnet Software Innovation sitt strategiske valg med at bortimot 95 prosent av all offentlig og privat virksomhet har valgt Microsoft Office. Likevel ble det understreket at løsningen er helt åpen:

– Åpenhet handler ikke om programmeringsspråk, det handler om å bruke åpne standarder. Vårt nye produkt støtter både OOXML og ODF. Det er mulig våre utviklere er usedvanlig dyktige, men vi synes ikke de 6000 sidene som utgjør OOXML-dokumentasjonen var så vanskelig, sa Walla.

Til toppen