JUSS OG SAMFUNN

Satser på mannlige strippere for å fange kvinner i nettet

CoShopper skal i løpet av høsten arrangere et kick-off for å få kvinner på nett. Som mulige virkemidler er det foreslått stripping for å få kvinner til å søke på sex og samliv på Internett.

Hilde Nyman
29. sep. 1999 - 01:00

- Det er et problem at det er for få kvinner på nettet. Vi prøver med dette å få oppmerksomhet rundt temaet. Kvinner som handler på nett representerer et stort inntektspotensial. Vi har blant annet ansatt kvinnelige innkjøpere som kjøper inn kvinnelige produkter. Kvinner styrer mye av innkjøpene i familiene, så det er dumt at de ikke får være med på dette, understreker markedssjef i CoShopper, Odd Ivar Tømmervold.

CoShopper satser på et samarbeid med en portal som retter seg mot kvinner, Fashionnet. Framstøtet mot kvinner er tenkt å skaffe CoShopper flere kunder, mer trafikk til Fashionnet, samt få flere kvinner på nett.- Vi vil føre dialog med kvinner for blant annet å sikre at de produkter kvinner vil ha, er tilgjengelige på CoShopper. De kvinner som ikke er på nettet, skjønner ikke hva de kan bruke nettet til, derfor har vi tenkt å ha resursspersoner som kan demonstrere nettet, vi må få dameblader til å skrive om kick-off'et. Vi har også planer om å avholde kurs i nettbruk, sier Tømmervold. Mer om ...


Lillian Iversen

Webmill

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.