KORTNYTT

Scali utvider i USA

Scali investerer i USA for å styrke stillingen i Linux-klyngemarkedet der.

3. nov. 2004 - 17:20

Scali er en ledende norsk leverandør av skalerbare, høyytelses klyngeprogramvare og -løsninger («cluster»). Selskapet la i dag fram planer for å styrke sin stilling i Linux-klyngemarkedet i USA gjennom en rekke investeringer.

James C. Biggs er ansatt som «Executive Vice President» (EVP) og «General Manager». Distriktskontorene er samlet i ett nytt hovedkvarter for USA i Westborough i delstaten Massachusetts. Salgs- og serviceteamene er utvidet for å være klare til å møte det stadig voksende markedet i USA.

– I tredje kvartal 2004 kom over femti prosent av inntektene globalt fra USA, og vi regner med at andelen vil øke. Investeringene i USA skal øke penetrasjonen i det amerikanske markedet, og bevege oss inn i relaterte markedssegmenter, sier Bjørn Skare, administrerende direktør i Scali.

James C. Biggs har over 20 års erfaring fra IT-bransjen. Han har hatt salgs- og ledelsesverv i blant annet Fast Search and Transfer, Opuswave, (Siemens eiet), Banyan, og salige Digital Equipment Corporation.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.