JUSS OG SAMFUNN

Schibsteds radiokanal med CD-salg

Spinner.com - den amerikanske webradioen som Schibsted har eierandeler i - kjører fra i dag auksjoner av CD-er, audioutstyr og verdifulle samlegjenstander.

Øystein Kvistad
12. apr. 1999 - 15:28

Det norske mediehuset Schibsted ASA investerte tidligere i år i den amerikanske Internett-tjenesten Spinner.com. I dag starter radiokanalen en auksjonstjeneste etter mønster av det børsnoterte auksjonshuset eBay.

Spinner.com kan private nettbrukere kjøpe og selge CD-er, kassetter, vinylplater, lydutstyr og memorabilia (samleobjekter) direkte til hverandre. Sammen med nettauksjonarius CityAuctions, som har spesialisert seg på konsumentmarkedet, skal de prøve å kapre en bit av det lukrative auksjonsmarkedet.

Spinner er en tilbyder av spesialtilpassede nisjekanaler med musikk som kan legges inn på PC-en ved hjelp av en liten klient som lastes ned. I dette miljøet vil Spinner nå være en tilrettelegger for brukerne og skape stor trafikk på tjenesten sin.

- Vårt samarbeid med CityAuction reflekterer at vi beveger oss i retning av allianser hvor vi har som mål å tilby våre lyttere innholdsrettede tjenester, sier Dave Samuel, som er sjef i Spinner.com.

I forbindelse med samarbeidet vil det bli blant annet bli kjørt audiobaserte annonser.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.