Se Sigurd bli dame før TV-seerne

TVNorge er ikke kjappest i klassen når det gjelder multimedieinnhold, men nå legger de ut smakebiter med Sigurd før TV-premieren.

TVNorge er ikke kjappest i klassen når det gjelder multimedieinnhold, men nå legger de ut smakebiter med Sigurd før TV-premieren.

"Silje & Sigurd - et slags reiseprogram" var et av de mest populære programmene på TVNorge i flere sesonger. Nå har Silje Stang hoppet av reisen og overlatt Sigurd Sollien til seg selv.


Programmet har premiere på tirsdag den 17. september, men allerede denne uken kan du se Sigurd i kilt og Sigurd bli dame i Brasil. TVNorge har til nå ikke utmerket seg med noen særlig offensiv internettsatsing eller utnyttet de levende bildene i særlig grad ut på nettet.

- Ja, dette er glimrende for oss, så lenge det ikke blir for kostbart, sier Jens Petter Gjelseth som er informasjonsdirektør i TVNorge.

- Det gir folk et lite innblikk i hva det dreier seg og fungerer utmerket som promo for programmene. Foreløpig tenker vi ikke annet enn å servere dette gratis, folk skal ikke behøve å betale for disse bildene, mener Gjelseth.

Her finner du nettstedet til 'Sigurds verden' hvor det er mulig å se streaming av herr Sollien prøvesmake gris, klatre i fjellknauser og bli kvinne, i tre forskjellige innslag.

Til toppen