BEDRIFTSTEKNOLOGI

Seamonkey har fått e-post

Seamonkey-prosjektet til Mozilla går videre. Nå er milepel 6 nådd, noe som innebærer at den kommende Gecko-baserte nettleseren har fått delvis støtte for e-post og nyhetsgrupper.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
31. mai 1999 - 14:57

Mozilla har stadig fremskritt i sitt Seamonkey-prosjekt, som går ut på å bygge en nettleser basert på Mozillas Gecko-motor.

Den sjette milepelen ble denne helgen nådd og kjørbare utgaver av den halvferdige nettleseren for Windows og Linux er tilgjengelige nedlasting fra Mozillas nettsted. Se peker i høyre spalte. En Mac-utgave skal bli klar tirsdag denne uken.

Milepel 6-utgaven (M6) i Seamonkey-prosjektet har fått betydelig mer funksjonalitet enn forrige utgave (M5). I tillegg til at e-post- og nyhetsgruppedelen nå til en viss grad fungerer, begynner implementeringen av støtten for HTML, CSS (Cascading Style Sheets) og DOM (Document Object Model) å bli ferdig. Også arbeidet med å bygge inn støtte for XML (Extensible Markup Language) er kommet langt.

Nettleseren har likevel en del mangler og disse varierer litt fra plattform til plattform. Nettleseren er likevel rask og vil etter én eller to milepeler til være komplett nok til å kunne brukes som et alternativ til dagens nettlesere.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.