Selger konsulenttimer som aldri før

Finanskrisen har ikke nådd hele den norske IT-bransjen, viser nye kvartalstall fra Bouvet.

Selger konsulenttimer som aldri før

Finanskrisen har ikke nådd hele den norske IT-bransjen, viser nye kvartalstall fra Bouvet.

IT-selskapet Bouvet er ett av få norske konsulentselskaper som er børsnotert.

Selskapet hentet mye penger i forbindelse med sin børsnotering, men valgte å gi store deler av det tilbake til aksjonærene i form av et ekstraordinært utbytte fordi de ikke trengte pengene.

Nå har selskapet lagt frem kvartalstallene for årets tredje kvartal, og de viser en kraftig vekst.

Omsetningen steg med hele 27,5 prosent og endte på 124,9 millioner kroner. Driftsresultatet økte enda kraftigere, og endte på 11,5 millioner kroner, opp hele 82,6 prosent fra i fjor. Resultat før skatt endte på 9,7 millioner kroner.

Konsulentselskapet selger timer som aldri før, og forteller at de både øker omsetningen på eksisterende kunder og at de får inn nye kunder fortløpende. Eksisterende kunder sto for 106,3 millioner av omsetning, mens førstegangskundene bidro med 18,6 millioner.

- Vi er godt fornøyde med kvartalet. Vi har alltid fokusert på å etablere og forvalte langvarige relasjoner med kundene våre, og det er nettopp slike relasjoner som er med på å skape soliditet og forutsigbarhet for Bouvet. Faktisk er mer enn halvparten av vår kundeportefølje, målt i omsetning, kunder som vi har fått lov til å jobbe sammen med i mer enn syv år. Vi har til og med kundeforhold som strekker seg mer enn 20 år tilbake. Det har vi grunn til å være stolte av, sier Sverre Hurum, administrerende direktør i

Bouvet i en pressemelding.

    Les også:

Til toppen