ANALYSER

Selger mer Samsung enn Apple

Telenor med ganske andre smartmobiltall enn NetCom.

Samsung selger bedre enn Apple hos Telenor, Samsungs nye Galaxy S4 har likevel ikke greid å ta fra iPhone 5 førsteplassen.
Samsung selger bedre enn Apple hos Telenor, Samsungs nye Galaxy S4 har likevel ikke greid å ta fra iPhone 5 førsteplassen. Bilde: Michael Nagle/Bloomberg via Getty Images/All Over Press
Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
7. juni 2013 - 12:52

I likhet med NetCom, har også Telenor i dag kommet med en oversikt over smartmobilene det ble solgt flest av gjennom selskapets salgskanaler i mai. Men tallene er ganske ulike.

Riktignok er det også hos Telenor toppmodellene til Apple og Samsung som ligger på salgstoppen, men på tredjeplass ligger kontantkortmobilen Samsung Galaxy Y. Det gjorde den også i april.

Hos Telenor selger fortsatt 3G-utgaven av Galaxy S III bedre enn 4G-utgaven, og etterspørselen etter iPhone 4 er bedre enn iPhone 4 S, som nå er helt nede på en niende plass. Den gamle Samsung-favoritten Samsung Galaxy S II er nå ute av listen, men den litt oppdaterte Galaxy S II Pluss-modellen holder stand på tiendeplassen.

HTCs nye toppmodell har på sin side kommet inn på en sjuende plass hos Telenor.

Ifølge Telenor selger selskapet flere Samsung-mobiler enn Apple-mobiler, selv om iPhone 5 er den enkeltmodellen selskapet selger aller mest av.

Også hos Telenor er stor etterspørsel etter mobiler med 4G-støtte. Ifølge selskapet hadde 65 prosent av de solgte smartmobile i mai støtte for nettopp dette.

Hele topplisten til Telenor for mai ser slik ut. Tallene i parentes er plasseringen i april:

1. (1) Apple iPhone5

2. (4) Samsung Galaxy S4

3. (3) Samsung Galaxy Y

4. (5) Sony Xperia Z

5. (2) Samsung Galaxy S III

6. (7) Apple iPhone 4

7. (-) HTC One

8. (6) Samsung Galaxy S III 4G

9. (4) Apple iPhone 4 S

10. (10) Samsung Galaxy S II Pluss

    Les også:

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.