BEDRIFTSTEKNOLOGI

Selger ut i Bergen

Telenor skal selge fire næringseiendommer i Bergen for mer enn 250 millioner kroner. DnB Næringsmegling, som har fått megleroppdraget, har allerede fått svært mange henvendelser om eiendommene.

Øystein Kvistad
17. juni 1997 - 16:23

Ifølge Dagens Næringsliv er det fire svært attraktive næringseiendommer som nå legges ut for salg. Det gjenspeiles i den store interessen for eiendommene - over 50 interessenter skal ha meldt seg som mulige kjøpere, hevder avisen.

Telenor bekrefter at eiendommene skal selges, men vil ikke kommentere den samlede prisantydningen på 250 millioner kroner. Noe prospekt eller prisantydning for eiendommene er heller ikke å få tak i - verken fra selger eller megler.

Eiendommene som DnB Næringsmegling har fått i oppdrag å selge, er den vakre telegrafbygningen midt i Bergen sentrum, fjellanlegget i Heggebakken og Markveien 1 like ved Torgalmenningen. Det største Telenor-huset, anlegget på Minde, er den fjerde eiendommen som statsaksjeselskapet ønsker å kvitte seg med.

Det er Telenors mål å samle de fleste aktivitetene i Bergen i et 20.000 kvadratmeter stort nybygg på Kokstad innen utgangen av 1999.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.