BEDRIFTSTEKNOLOGI

Selvskudd '99-prisen: Årets gjenganger

digi.no har snudd seg og sett bakover på året som har gått. Det er mange grunner til å dele ut superlativer, for IT-bransjens stormskritt fører oss stadig fremover. Men av og til klarer selv de største og mest profesjonelle å skyte seg selv i foten.

Einar Ryvarden
23. des. 1999 - 09:12

Eller i hodet.

digi.no deler derfor ut en serie priser på slutten av året - om ikke akkurat hederspriser, så i hvert fall fullt ut lesverdige nidpriser...

Selvskudd '99-prisen deles ut etter den velkjente og velprøvde "svenskemetoden" (også kjent som "Jan-Åke har åkat sitt sista åk"-teknikken) - det vil si at digi.nos håndplukkede juryformann har det avgjørende ord med sine 3333 dobbeltstemmer.

Og siden det ikke er kommet inn alternative forslag støttet av minst 6666 svensker, kårer vi i dag prisen for "Årets gjenganger", en kjære venn som har dukket opp med jevne mellomrom de siste fire-fem årene.

- Denne gangen er det helt sant, vi lover, nå kommer Amiga tilbake. Riktignok vil den kjøre Linux, men du vil få emulert dine gamle Amiga-spill og programmer, noe som blir stadig mer aktuelt.

Vi håper på en hjertelig gjensyn i det nye årtusenet!

Tidligere Selvskudd-priser:
Årets tilbudÅrets programvare-utsettelseÅrets tabbeÅrets floskel


* * *
P.S.
Juryformannen har med suverent stemmeflertall (SURPRISE!) forøvrig fått gjennomslag for at bestikkelser er tillatt. Forslag til kandidater til Selvskudd '99-prisen som sendes per e-post til juryformannen, vil bli vurdert dersom han får en liten andel av ti-millionersfallskjermen Tormod Hermansen nektet å ta imot. Juryformannen velger forøvrig i god svensk tradisjon å kjempe anonymt med nebb og klør i kulissene.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.