JUSS OG SAMFUNN

Selvskudd '99-prisen: Årets Ooops!!

digi.no har snudd seg og sett bakover på året som har gått. Det er mange grunner til å dele ut superlativer, for IT-bransjens stormskritt fører oss stadig fremover. Men av og til klarer selv de største og mest profesjonelle å skyte seg selv i foten.

Einar Ryvarden
30. des. 1999 - 14:55

Eller i hodet.

digi.no deler derfor ut en serie priser på slutten av året - om ikke akkurat hederspriser, så i hvert fall fullt ut lesverdige nidpriser...

Selvskudd '99-prisen deles ut etter den velkjente og velprøvde "svenskemetoden" (også kjent som "Jan-Åke har åkat sitt sista åk"-teknikken) - det vil si at digi.nos håndplukkede juryformann har det avgjørende ord med sine 3333 dobbeltstemmer.

Og siden det ikke er kommet inn alternative forslag støttet av minst 6666 svensker, kårer vi i dag prisen for "Årets Ooops!!":

Gallup fortalte markedet at Internett-bruken av en eller annen uforklarlig årsak hadde tatt et svalestup i august. i år To dager etter kom korreksjonen - ny rekord! Gallup hadde sett på julitallene som alltid er lave.

Tidligere Selvskudd-priser:

* * *
P.S.
Juryformannen har med suverent stemmeflertall (SURPRISE!) forøvrig fått gjennomslag for at bestikkelser er tillatt. Forslag til kandidater til Selvskudd '99-prisen som sendes per e-post til juryformannen, vil bli vurdert dersom han får en liten andel av ti-millionersfallskjermen Tormod Hermansen nektet å ta imot. Juryformannen velger forøvrig i god svensk tradisjon å kjempe anonymt med nebb og klør i kulissene.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.