Send fyllekjørerne noen lenker!

- Jeg unner idiotene noe mer enn bare skammen, angeren og straffen, skriver vår sommerferierende stjernestreifer.

- Jeg unner idiotene noe mer enn bare skammen, angeren og straffen, skriver vår sommerferierende stjernestreifer.

Hei. Jeg har herved til hensikt å presentere deg for en av mine få intoleranser. Det handler om fyllekjøring. Først en bekjennelse: Jeg hater både synden og synderen. Jeg tåler verken fyllekjøring eller fyllekjørere.

Dernest et personlig vitnesbyrd: Jeg har en privat grunn til å være engasjert. Jeg har opplevd å få en nær bekjent drept av en fyllekjører. Og ja, jeg unnet idioten både skammen, angeren og straffen. Så til min tro på internettets evne til å forandre holdninger og handlinger. Jeg tror på e-post.

Send en saklig eller usaklig melding til fyllekjøreren: Hei, Per. Så at du tok bilen hjem i går kveld. Det synes jeg er temmelig teit. Send f.eks. med en lenke til Tom Boyle's sobering and tragic experience with drunk driving. www.pbs.org/justone/ Dette nettstedet handler om den 17. februar, 1994. Det var da Tom Boyle først tok noen øl sammen med gode venner, og deretter noen flere øl sammen med noen venner han traff på en bar …

PS. Hvis du synes denne lenken var litt snill og saklig, kan du jo prøve Ricks DUI Page, webpages.charter.net/ricknet/dui.htm, hvor du stort sett bare finner crash-bilder fra fyllekjøringsulykker. Og synes du heller ikke at dette var sterkt nok, finner du sikkert fremdeles noen Diana Crash Pictures der ute, men de får du lete frem selv.

Til toppen