Senker mobilprisene til nytt bunnivå

Mobilpriskrigen raser videre. I dag åpner Mobyson og redusere prisene med et nytt hakk.

Mobilpriskrigen raser videre. I dag åpner Mobyson og redusere prisene med et nytt hakk.

Norge har fått et virksomt og effektivt telemarkedet. Det ble bevist i 2003 med en omfattende runde priskutt og raskt vekst for en rekke konkurrenter av Telenor og Netcom.

Til glede for alle kundene og til mobilselskapenes fortvilelse ser det ikke ut som priskrigen stabilisere seg. I dag åpner Mobyson, en ny tilbyder som kutter prisene enda et hakk.

Mobyson tilbyr fast pris på all innelandstrafikk til 88 øre minuttet og en SMS-pris på 44 øre -uten noen binding eller månedsavgift. Vanlig etablering koster 98 kroner og skal du ha med ditt gamle nummer koster etableringen 248 kroner.

- Vi klarer å kutte prisene ved å holde ekstremt lave kostander, forteller daglig leder Thomas Sandaker til digi.no. Vi har ikke forhandlere, brukerne gjør det meste selv over nett og vi har helt automatiske systemer. Dette gjør at vi klarer oss med bare fem ansatte, forteller Sandaker.

Mobyson lar brukere registere seg selv på nettet og forhåndsbetale med kredittkort eller bankoverføring. Brukere mottar så et SIM-kort i posten.

- Vi sender for eksempel ikke ut regninger. Bare her sparer vi 20-30 kroner måneden - per kunde, påpeker Mobyson-sjefen.

Han mener selskapets tilbud passer for alle, men det har en funksjon som tiltrekker ungdommer og ikke minst foreldre.

- Du kan ikke overtrekke din konto eller bruke for mye, noe som blant annet gjør oss attraktive for ungdommer.

Mobyson kjøper kapasitet fra og bruker Netcoms mobilnett.

Til toppen