Sense henter 75 millioner

Sense Communications har hentet inn 75 millioner kroner fra en ny investor. Selskapet er dermed sikret midlertidig finansiering.

Etter at egenkapitalmarkedet tørket ut i høst har Sense Communications i lengre tid jobbet med å hente inn penger fra en til to industrielle eller finansielle investorer. Dette arbeidet skulle vært avsluttet i oktober måned, men har trukket ut i tid.

Styreformann Trygve Tamburstuen i Sense sier nå til digi.no at Sense nylig har hentet inn 75 millioner kroner fra en ny investor. Tamburstuen vil ikke oppgi navnet på den nye investoren, men opplyser at det er "et selskap som produserer maskinvare for telekomsektoren".

På bakgrunn av at Samferdselsdepartementet nå har innrømmet oppsettende virkning for pålegget om å gi Sense tilgang til Telenor Mobils nett (se peker til egen artikkel - "Sense får ikke tilgang..." - i margen til høyre), opplyser Tamburstuen at arbeidet med å knytte til seg en større industriell investor er utsatt til endelig beslutning fra Samferdselsdepartementet foreligger i 1999.

Til toppen