BEDRIFTSTEKNOLOGI

Sense kjøper SOLs Site

Konsolideringen i mobiloperatørmarkedet fortsetter: I en børsmelding kunngjør Sense og Nadir Nalbant at de kjøper Site Communications som er eid blant annet av Scandinavia Online.

Oddmund Grøtte
4. apr. 2001 - 13:17

Sense Communications International ASA har i dag inngått avtale med Norsk Vekst, SOL, Studentsamskipsnaden i Oslo og Kaupthing Bank om kjøp av deres aksjer i Site Communications, ifølge en børsmelding.

Oppgjøret skjer med aksjer, og priser Site til omtrent 110 millioner kroner, noe som gir hver Site-kunde en verdi på 4.100 kroner. Basert på siste oppgitte balanse for Sense er hver Sense kunde tilsvarende priset til 4.100 kroner.


Site Communications tilbyr mobiltjenester under en tjenesteleverandøravtale med Netcom GSM ASA og hadde i perioden januar til februar en omsetning på 14 millioner kroner og 23.000 abonnementskunder. Selskapet har distribusjonsavtaler med blant annet Scandinavia Online og Studentsamskipsnaden i Oslo, heter det i pressemeldingen.

Site har en organisasjon på 12 ansatte og en kontantstrøm fra driften på i underkant av 1,5 millioner kroner. Ved overtagelsen vil Sense få tilgang til minimum 25.000 attraktive abonnementskunder.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.