BEDRIFTSTEKNOLOGI

Sense med egne mobilprodukter

På en pressekonferanse mandag lanserer Sense Communications seg som Norges tredje mobilteverandør med produktet selskapet har kalt "Sense.Mobile".

Frode Eriksen
17. jan. 2000 - 09:32

Det var den 23. november i fjor at Sense inngikk avtale med Telenor Mobil om kjøp av kapasitet fra selskapets nett for å kunne tilby mobiltelefoni som den tredje operatøren i Norge.

Avtalen med Telenor gir Sense anledning til å selge mobile tjenester i eget navn til det norske markedet, og det er Sense sitt varemerke som kommer opp på skjermen på mobiltelefonen. Dette skjer ved at Sense Communications kjøper mobiltrafikk og SIM-kort fra Telenor Mobil. Dermed kan Sense Communications selv ha hånd om markedsføring, salg, fakturering og kundekontakt.

I en pressemelding fra Sense, som skal presentere mobiltjenesten senere i dag, heter det at Norge får en ny mobiloperatør som vil utfordre det tidligere duopolet, som består av Telenor Mobil og NetCom GSM.

Med Sense i mobilmarkedet vil konkurransen skjerpes, noe som gir billigere og bedre tjenester til forbrukerne, heter det fra Sense.

digi.no vil komme tilbake med mer om Sense sitt nye mobiltilbud etter at pressekonferansen har startet vel 11.30.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.