BEDRIFTSTEKNOLOGI

Sense mot seier i mobilsaken

Sense Communications haler i land en solid seier når Post og teletilsynet (PT) mandag oversender sin innstilling til Statens teleforvaltningsråd. PT foreslår at mobilselskapenes klager på vedtaket av 10. september i fjor blir avvist og at det opprinnelige vedtaket dermed blir stående.

Frode Eriksen
12. feb. 1999 - 16:26

Dermed er det bare klagebehandlingen i Statens teleforvaltningsråd og i Samferdselsdepartementet som står mellom Sense Communications og Telenor Mobils infrastruktur.

I en 40 siders grundig gjennomgang av klagene fra Telenor Mobil, NetCom og Telia Norge konkluderer Post- og teletilsynet (PT) med at klagene ikke tas til følge.

I begrunnelsen for saken heter det at PT ikke har funnet at de tre operatørene har kommet med nye opplysninger som gjør at PT bør gjøre om eller annulere sitt tidligere vedtak.

Det blir nå opp til Statens teleforvaltningsråd å eventuelt gjøre et annet vedtak enn det PT anbefaler.

Fra Statens teleforvaltningsråd går saken til Samferdselsdepartementet som sammen med Arbeids- og administrasjonsdepartementet skal gå gjennom saken til slutt.

digi.no kommer tilbake til saken.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.