BEDRIFTSTEKNOLOGI

Sense selger Internett-virksomheten

Det børsnoterte mobilselskapet Sense Communications International ASA selger ISP-virksomheten til Freewave AS, et selskap som er under etablering av Atle Hauge og Terje Bredal.

18. okt. 2001 - 11:04

Det var under presentasjonen av tallene for andre kvartal Sense Communications International ASA opplyste at selskapet ville avhende sin ISP-aktivitet fordi Sense må fokusere driften mot det som tross alt er selskapets hovedaktivitet, mobiltelefoni.

Nå viser det seg at Atle Hauge og Terje Bredal, som begge har vært sentrale i oppbyggingen av SenseWave, overtar nettvirksomheten og vil legge den inn under sitt eget heleide selskap, Freewave AS.

Freewave er under etablering, men det er allerede klart at Hauge og Bredal vil videreføre ISP-aktiviteten under merkenavnet SenseWave. Sense har ingen eierandel i Freewave AS, men vil bli tilbudt en plass i styret.

SenseWave hadde en negativ bruttomargin på fem millioner kroner i første halvdel av 2001. Nedskriving av tjenestens bokførte verdier vil samlet ikke ha noen negativ resultateffekt i fjerde kvartal, opplyser Sense i en melding til Oslo Børs.

Freewave overtar SenseWave fra og med 1. november.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.