BEDRIFTSTEKNOLOGI

Sense-sjefen: - Vi kommer med mobilprodukter til våren

- Vi vil fokusere på skjæringspunktet mellom Internett og mobil, sier administrerende direktør i Sense Communications, Nadir Nalbant til digi.no. Han sier at en kan vente seg de første mobilproduktene til våren.

Frode Eriksen
23. nov. 1999 - 15:24

Nadir Nalbant sier seg fornøyd med den ferske avtalen med Telenor Mobil, som sikrer Sense tilgang til Telenors mobilnett.

- Foreløpig er vi happy med avtalen.

Nalbant sier at selskapet nå tar et nytt skritt mot målet om å bli en fullverdig aktør på telemarkedet. Han sier de første produktene der mobiltelefoni inngår kommer til neste år.

Overfor digi.no går han ikke i detalj om produktet, men sier at det blir lansert tjenester både i Norge og i Sverige, der selskapet også har fått en tilsvarende avtale med Telia Mobil.

- Hvordan vi pakker produktene blir en Sense-case, sier han.

Han sier det er viktig å være markedsdrevet, og å være først ute med nye løsninger. Samtidig er Nalbant forbredt på at mobilselskapene åpner mobilnettene sine for nye aktører, uten at han vet noe mer enn det.

- Markedet er stort og det blir plass til flere, mener Nalbant som bekrefter at Sense så langt ikke har ført tilsvarende samtaler med NetCom.

Om kommende produkter sier Sense-direktøren at selskapet vil "pakketere en del tjenester og produkter" der en tar i bruk kombinasjoner innenfor fastlinje, Internett og mobil.

- Fokus blir skjæringspunktet mellom Internett og mobil. Vi skal leve av å fokusere på nye løsninger der tele og data smelter sammen.

- Hva blir det neste?

- Om en ukes tid kommer vi ut med en del nye produkter som er Internett basert, men kommer tilbake til det da, sier Nalbant.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.