Sense vil inngå ny portalavtale

I januar i fjor etablerte Sense en avtale med HjemmeNett som sikret Sense innhold til sin nye Internett-portal. Når HjemmeNett nå avvikler vil Sense lete etter nye partnere.

Administrerende direktør i Sense Communications International ASA, Nadir Nalbant, sier til digitoday.no at Sense har benyttet innhold fra HjemmeNett til sin egen nettportal som selskapet etablerte etter etableringen av Internett-produktet Sensewave.

I dag sitter Sense på vel 167.000 registrerte Internett-brukere.

I HjemmeNett trodde en at avtalen med Sense skulle gi portalen et etterlengtet puff oppover på trafikkstatistikken og berge nettstedet. Men Sense-avtalen berget ikke HjemmeNett som nå melder om styrt avvikling.

Nalbant sier at det er mange som kan levere portaltjenesten til Sense. Selskapet vil nå ut i markedet for å lete etter nye partnere.

- Vi vil velge noen andre som leverandør til portalen vår, sier Nalbant.

Han konstaterer at det i markedet finnes mange andre portaler enn HjemmeNett, noe han ikke utelukker er årsaken til at HjemmeNetts eiere valgte som de gjorde.

- Vi vil tilby kundene våre en bred portal, men vil ikke lage den selv. En del av konseptet vårt er å ta det beste fra de beste, og vi har ingen intensjon om å bli en bred portalleverandør, sier Nalbant til digitoday.no.

Sense-direktøren kan imidlertid ikke si noe mer om når den nye portalleverandøren eventuelt er på plass.

Til toppen