BEDRIFTSTEKNOLOGI

Sexy liten hemmelighet fra Ask

Ask viste etter lang tid med hemmelighetskremmerier, idag frem sin nye prosjektor Impression A4. Prosjektoren, som er verdens minste i sitt slag, vil være tilgjengelig på markedet allerede i april.

Eirik Flaa
14. mars 1997 - 08:00

Så sent som på tirsdag var Ask sitt nye produkt Impression A4 ukjent for de fleste. Grunnet rykter som oppsto omkring lanseringen, sendte Ask-ledelsen ut en børsmelding, der de lettet på lokket og bekreftet at Impression A4, verdens minste prosjektor, ville være på markedet i april. Mer informasjon var foreløpig ikke på tale, før de idag la alle kort på bordet og viste frem hemmeligheten på sin stand på Cebit.

ask_cebit97_2.gif width=88 height=109 align=left alt="Ole J. Fredriksen" hspace=2 vspace=2>- Dette er ingen lansering, men simpelthen en markedstest. Vi ønsker å få et intrykk av hvordan publikum reagerer på produktet, sier administrerende direktør Ole J. Fredriksen til digi:data. Fredriksen, som er svært stolt av det nye produktet, tror at markedet for mini-prosjektorer av denne typen vil utgjøre 50 prosent av det totale markedet i løpet av ett år.

- Det er en klar tendens i markedet som tilsier at dette vil være tilfellet, sier Fredriksen. Han tror at Impression A4 vil gi Ask et klart forsprang i dette markedet.

- Dette er tross alt den minste prosjektoren i sin klasse. Når vi i tillegg legger opp til et et moderat prisnivå tror jeg vi kan regne med formidabel etterspørsel, sier Fredriksen og forteller at prisen på produktet vil ligge rundt 70.000 kroner ved lansering. Impression A4
Oppløsning og kompatibilitet: 800x 600; kompatibel med computergrafikk fra 1152x870 til 640x480. Støtter videostandardene RGB, S-Video, Composite Video; vekt: 5 kg
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.