BEDRIFTSTEKNOLOGI

Sexy svenske

Til uka starter Ericsson Mobile Communications den største markedsføringskampanjen noen sinne i Norge. Anledningen er introduksjonen av verdens mest sexy svenske - den nye mobiltelefonen GF 788.

Øystein Kvistad
3. mars 1997 - 13:24

GF 788 lanseres i fire elegante metallic-farger - mørk grå, bordeaux rød, mørk blå og altså mørk grønn som vist på bildet.

- Telefonen blir å få kjøpt i Norge om en uke, til en pris som ligger 20-30 prosent over dagens toppmodell fra Ericsson GF/GH 388 , sier direktør Arne Skildhagen i Ericsson Mobile Communications i Norge.

Ifølge Skildhagen er GF 788 det første i en rekke nye produkter der Ericsson i økende grad satser på økt markedssegmentering. - I framtida vil vi få se flere ulike produkter fra Ericsson, med stort sprang i design og innhold, sier han.

- Dette er en generell trend, sier trendforsker Lisbeth Larsen. Vi snakker om en ny minimalisme for det nye århundret, der det store slagordet er "less is more". Dette følger også Ericsson godt opp om, sier Larsen, som synes Ericsson har valgt riktige design for GF 788. - Formen er liten, rund og myk og fargevalget er fremtidsrettet, sier trendforskeren.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.