Shareware Shop: 40.000 titler

Web-stedet Shareware Shop lar deg søke blant 40.000 ulike programmer.

Web-stedet Shareware Shop lar deg søke blant 40.000 ulike programmer.

Søkingen går forbausende raskt. Hver tittel er tilordnet en rekke indekserte stikkord. Hvis du er oppsatt på å få shareware-nyheter mens du arbeider med andre ting ved skjermen, kan du aktivere en egen side som bruker Java-teknologi til å oppdatere deg hver tiende minutt.

Før et søk oppgir du hvor mange treff du vil lese om gangen, og hvilket operativsystem du er interessert i. Utvalget omfatter hjelpeverktøy, spill, utviklingspakker og masse annet til glede og nytte. Jeg ville ha et fraktal-program for Windows 95, og fikk fire svar på søk etter stikkordet "fractal".

Hvis det er programvare du ikke finner i katalogen, kan du legge ut en annonse og be om hjelp. Web-stedet har kontakt med 1000 forfattere og servere over hele verden, så mulighetene er store.

Egne sider forteller om siste nytt. Det er noen få anmeldelser av utvalgte titler, altfor få, etter min mening.

Web-stedet drives av det amerikanske selskapet Biondo Software. En del av programvaren er gratis. Mesteparten må du betale beskjedne summer for, etter at du har testet programmet og funnet ut at du vil anvende det ut over en prøveperiode.

Til toppen