Shitware uten ende

Å, jøje meg, nå vil det ingen enda ta. De randomiserte drittpreik bingotalong-generatorene strømmer på.

Å, jøje meg, nå vil det ingen enda ta. De randomiserte drittpreik bingotalong-generatorene strømmer på.

Etter av vi diskuterte et snev at møteteknikk forleden dag, har den norske programmererstanden gått helt i fistel.
Disse historiene har vi allerede viet til kreativiteten:

De første 24 timene fikk vi åpenbart bare de som allerede hadde laget randomiserte drittpreik-bingotalong-generatorer (heretter kalt shitware). Nå kommer imidlertid alle de av dere som straks utfordingene lå på skjermen foran dere, bare måtte bruke de neste 72 timene til å løse problemet.

Hva skal man med en mening med livet, når man har digi.no?

Her er de siste bidragene:

Mandag morgen kl 04.23(!) sendte Oddbjørn Sjøgren denne mailen fra Ødegårdssvingen på Langhus:


Hei dere i digi.no.

Leste artikkelen om Dritt-Preik og ble rørt til tårer. Tre år på BI kunne gått dobbelt så fort med et slikt spill å spille i timene. For at også andre skulle få mest mulig glede av id-en, laget jeg med en gang en Dritt-preik generator i javascript. Dermed slipper man å ta ned tvilsomme programmer, en nettleser holder.

Uansett, dritt-preik-generatoren er gratis for alle.


Og slik finner du den:

Siden hørte vi ikke fra Ødegårdssvingen inntil godt etter lunsj. Det gjorde vel godt å sove ut etter å ha tilbrakt en regnfull søndags ettermiddag på en så meningsbærende måte, tenker jeg.

Det er hva Gro i sin tid kalte bærekraftig utvikling.

Nestemann ut var Døvle. Jørgen Døvle. Men sorry, Døvle, du får ikke bli med denne gangen. Jeg tar ikke sjansen på å legge ut Delphi-programmet ditt, sånn helt uten videre. Hvordan vet jeg at du ikke er medlem av Chaos Computer Club?

Senere enn det igjen, fikk vi mail fra en vi kjenner som en (i fysisk forstand) ganske svær kar i nettbransjen, med islanske klanger i navnet, -- en mann som med ettertrykk understreker at han IKKE representerer sitt firma i denne sammenhengen.

Han skriver:

Hei, jeg må bare melde meg på i buzzbingo diskusjonen.

denne adressen finner du en enkel og grei bingokort generator som lager kort utfra en ordliste kompilert av mennesker som har blitt buzzord-eksponert i årevis både på teknisk-, ledelses- og strateginivå. Jeg vil tro at denne bingokortgeneratoren vil passe folk som jobber med webutvikling spesielt godt.

mvh
-tar

(selvsagt et privat utspill, dette har ingen tilknytning til det selskapet jeg til daglig jobber for)

Selvsagt, Thordur. Ingen fare.

Jeg må, helt personlig, si at av alle imponerende bidrag til denne dugnaden (som jeg etter neste bidrag av bekvemmelighetshensyn rett og slett setter punktum for), så er den mest imponerende den som kom fra Andre Sjøberg i Razorfish.

Det er to ting som virkelig trekker dette bidraget opp. Det ene er tittelen. Her i digi.no har vi en forkjærlighet for lange og megetsigende titler. Titler som "Møtelei? Bingo! Nå mangler bare en .... " et cetera, og Blonde Birgitte (20) avslørt som småfeite Frank (48) (en hitvinner, du skulle bare visst ...) trekker folk. Tittelen på denne saken du fremdeles ikke har sluttet å lese er faktisk unntaksvis kort.

Tittelen - subject-lainen - på tittelen på mailen fra Razorfish var som følger:

[ Da var RazorfishMongo Randomisert-Drittpreik-Bingo-Talong-Generator 1.0 klar for betatesting ]

Utsøkt! En direkte kulinarisk opplevelse for en tittelrekordhaver som meg.

Det andre som trekker opp er av indirekte art. Razorfish raserte -- unnskyld arrangerte -- to større arrangement i helgen, nemlig disse to (merk deg forøvrig hvor konsekvent selskapet er i sin bruk av forholdsvis lange titler):


Disse begivenhetene, som nok må sees i sammenheng, ble for mange en fuktig og langvarig opplevelse, som sikkert påvirket utviklingsevnene i Razorfish hele helgen. Likevel kom man altså opp med dette ikke uefne bidraget.

Hva skriver så Andre Sjøberg til digi.no og verden?

Litt av hvert.

Løp strax inn på denne adressen, skriv ut x-antall tallonger og ta med på neste møte.

Alternative måter å bruke talongen på er å printe ut og lese artikler i digi.no, visjonssidene til et hvilket som helst internett-firma (de små firmaene er gjerne de beste, da de av mangel på ansatte kompanserer med store ord de låner fra en 3-4 av de store firmaene sine hjemmesider).

Forelesninger og bransjefester er også gullgruver når det gjelder å spille sammen med andre.

Store hurrarop og varme tanker til team aziz/hc/andré "el mongo sideburn"s.for deres innsats for en bedre verden

Basert på en artikkel i digi.no:

http://w3.digi.no/digi98.nsf/pub/md19991001131200ple4168917372

altomfattende disclaimer:
**************************************************************
Vi kan selvfølgelig ikke lastes eller på noen måte gjøres ansvarlig for tapt arbeidstid, tumulter i møtelokaler, slåsskamper, søksmål, dårlige vibber, verdenskriger, aksjekursfall, dødsfall, nervøse rykninger, sykefravær, statsbudsjettet, mentalkriser eller annet som måtte dukke opp i etterkant av denne produksjonen. Stirrer du for lenge på dataskjermen kan du dø av det, og det har vi ikke noe med. Ikke i det hele tatt. Nemlig. Såh... slik er det bare, og vi er helt uskyldige...Ikke drepte vi kennedy heller.. eller che g... vi var ikke født da engang, nesten ikke ihvertfall... ikke stemte vi på carl i hagen heller...

Og da er dét sagt som bør sies om denne saken.

Shit lå gå.
Til toppen