Siebel Norge roter med regnskapet

Siebel Norge har ennå ikke levert årsregnskapet for 2000 og trues med tvangsoppløsning

Siebel Norge har ennå ikke levert årsregnskapet for 2000 og trues med tvangsoppløsning

Siebel Systems Inc er verdens største leverandør av systemer for kundeadministrasjon, men selskapet sliter med å holde orden på sine egne eksterne relasjoner. Siebel i Norge har ennå ikke levert inn årsregnskap for 2000, skriver Finansavisen.

Fristen var 1. august. Nå koster det selskapet 655 kroner for hver uke frem til 1. april dersom selskapet somler enda mer med å levere sine regnskaper. Har ikke selskapet levert da, blir det tvangsoppløst. Dette er alvorlig blant annet for Telenor, som administerer alle sine telefonkunder med et enormt Siebel-basert system.

Her i Norge er det ikke mulig å få noen kommentar - kontoret er stengt, man møter bare en telefonsvarer med beskjed om å ringe daglig leder Arne Fossheim som er i USA frem til 21. januar.

Siebel sa for to måneder opp flere av sine Norden-sjefer og siden har 15 personer forlatt de fire kontorene, men markedssjef for Nord-Europa blånekter for at noen av Norden-kontorene skal legges ned.

- Vi skal ikke legge ned noen kontorer og regnskapet vil bli levert innen 1. april, sier Sandra Wasseur, nordeuropeisk markedssjef, til digi.no.

Hvorfor regnskapet ikke er levert inn har hun ingen forklaring på. Det har hun heller ikke på hvorfor det norske kontoret er stengt, hun vil ikke fortelle hvor mange ansatte Norges-kontoret har.

Til toppen