Signicat ansetter ny CEO og styreformann


Fra venstre: Gunnar Nordseth (tidligere CEO), Johan Tjärnberg, styreformann, og Asger Hattel, ny CEO i Signicat.
Fra venstre: Gunnar Nordseth (tidligere CEO), Johan Tjärnberg, styreformann, og Asger Hattel, ny CEO i Signicat. (Foto: Signicat)


Signicat har ansatt Johan Tjärnberg som ny styreformann, og Asger Hattel som ny CEO (administrerende direktør).

Hattel er tidligere CEO og leder for Next Merchant Services. Han har mer enn 20 års erfaring med virksomheter innenfor finansielle tjenester, teknologi og telekom, og har vært Group Executive Vice President hos Nets.

Tjärnberg kommer fra rollen som spesialrådgiver hos Ingenico Group og tidligere CEO hos Bambora. 

Nåværende CEO og en av grunnleggerne av Signicat fortsetter som aksjonær og går inn i rollen som senior forretningsutvikler, opplyser selskapet i en pressemelding. 

– Signicat er i rask utvikling og ekspanderer internasjonalt. Vi ønsker å styrke vår posisjon i Norden og øke vår tilstedeværelse i internasjonale markeder. Vi har store mål for Signicat, og jeg er veldig stolt av det vi har klart å bygge opp så langt. Jeg ønsker nå å gi stafettpinnen videre til en leder med mer erfaring i internasjonal vekst, og å skalere firmaet til det beste for nåværende og fremtidige kunder. Jeg vil fortsatt være knyttet til Signicat som aksjonær, og jeg ser frem til å jobbe tett sammen med Asger, og å fokusere på innovasjon og forretningsutvikling», sier Gunnar Nordseth, CEO i Signicat.

Har du tips til Nytt om navn-spalten? Send en epost med litt informasjon til tips@digi.no – og husk bilde i god oppløsning (minst 1000 piksler bredt).

Kommentarer (1)

Kommentarer (1)
Til toppen