BEDRIFTSTEKNOLOGI

Sikker post fra TenFour

Svenske TenFour har utviklet en ny, sikker e-postløsning som passer for små og mellomstore bedrifter som vil ha en effektiv håndtering av e-post, men som ikke har behov for større gruppeprogramvare eller avanserte e-postsystemer.

Øystein Kvistad
1. apr. 1998 - 15:22

TFS PostOffice er enkelt forklart en lokal e-post-plattform som fungerer uten innblanding av andre mailsystemer. Løsningen kan knyttes til enkle e-postklienter som eksempelvis Netscape Mail, Eudora, Outlook 97 og Outlook Express. Det er dessuten mulig å lese av meldinger via en vanlig nettleser.

- Mange av våre kunder, selgere og distributører har uttrykt et ønske om billigere, enklere men likevel sterke og sikre e-postsystemer. Det er nettopp dette PostOffice kan tilby, sier Göran Fransson, teknisk sjef hos TenFour.

Ifølge en pressemelding fra selskapet er TenFours nye modul også et alternativ for bedrifter hvor den enkelte bruker i dag kobler seg opp mot en internettoperatør. TFS PostOffice gir disse bedriftene en sentralisert håndtering av all e-post uten at man må installere et e-postsystem eller en gruppeprogramvare. Løsningen innebærer at bare en datamaskin kobles opp mot en eller flere operatører. Deretter lagres all e-post sentralt i bedriften inntil en bruker vil nå informasjonen. Dette minsker kostnadene, forenkler administrasjonen og øker sikkerheten.

- Sikkerhetsaspektet er interessant, sier Erik Säfsten, viseadministrerende direktør hos TenFour.

- Ved at PostOffice holder all intern e-post utenfor internettet minsker risikoen for angrep, poengterer han.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.