Sikkerhetsvarsling med risikovurdering

Abonnerer du på Symantecs oppgraderte DeepSight, får du risikovurdering samtidig med varslingen.

17. jan. 2006 - 11:34

Symantec DeepSight Threat Management System er en tjeneste beregnet på store bedrifter og organisasjoner. Tjenesten sikrer kundene fortløpende oppdatert og skreddersydd informasjon om sårbarheter og det globale trusselbildet. Informasjonen begrenses til det som er relevant for kundens spesifikke IT-miljø, og tar sikte på å gjøre bedriften i stand til å gjennomføre praktisk forebygging av skade.

I går oppgraderte Symantec DeepSight-tjenesten til versjon 7.0.

Blant nyhetene er domenevarsling og risikovurdering av nye trusler innen adware og spionvare, med instruks for hvordan disse komponentene kan fjernes.

Domenevarsling betyr at bedriften varsles straks Symantec oppdager at kundens domene er spesifikt navngitt i fiendtlig kode.

Tjenesten bygger på opplysninger hentet fra Symantecs globale nettverk av 150 millioner antivirussensorer på stasjonære PC-er, 20 000 inntrengningssensorer og brannmurer, og 4 300 overvåkede og administrerte sikkerhetsenheter, og kombinert med selskapets database over IT-sårbarheter. Per i dag omfatter denne databasen over 14 000 sårbarheter, fordelt på 35 000 programvareversjoner og operativsystemer fra mer enn 4 200 leverandører. Databasen oppdateres blant annet gjennom daglige skanninger av mer enn to millioner e-post lokkedueadresser, og sammenliknes med informasjon fra 35 andre lokale og internasjonale databaser.

Et abonnement på DeepSight Threat Management koster fra i overkant av 13 000 euro og oppover.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.