SIME-priser utdeles i kveld

Hvor er norske internettere? Hvor er norsk presse? Hvor er Norge? Dagens stjernestreif skrives mens Peter Ellis holder sitt foredrag under SIME 98 i Stockholm - Skandinavias største Internett-konferanse. Digital Hverdags Bente Sollid er på plass.

"

Årets fokus er "Business in the Digital Age", og Peter Ellis er i ferd med å dele sine erfaringer med Skandinavia etter å ha hjulpet mer enn 1 million bilkjøpere i USA. Senere i dag kommer Esther Dyson, forfatteren bak boken "Release 2.0: A design for living in a digital age". Anbefales for alle som har interesse for hvordan vi kommuniserer, handler og lever ved inngangen til en digital tidsalder.

SIME 98 samler 1057 deltagere, og svenske Spray har lykkes i å skape et møtested for oss som jobber med Internett-utvikling til daglig. Bare så synd at ikke flere fra Norge benytter sjansen til å hente ideer - og knytte nye kontakter her borte.

Senere i kveld skal SIME 98 kåre nordens beste Internett-produksjoner. 5 av 24 nominerte bidrag kommer fra Norge. Det gjenstår å se om det blir en hyggelig norsk kveld i Stockholm!

Resultatet fra festen kan du se på SIMEs Internett-sider i morgen tidlig! (og hos digi.no, red. anm.- se ellers egen SIME-peker under "Relaterte nettsteder" i margen til høyre)

"

Til toppen