Sivilarbeider og sivilingeniør vant digi.nos premiequizer

En sivilarbeider er den glade vinner av en ny mobiltelefon, mens en sivilingeniør stakk av med kamerapremien i digi.nos premiequiz.

En sivilarbeider er den glade vinner av en ny mobiltelefon, mens en sivilingeniør stakk av med kamerapremien i digi.nos premiequiz.

Ole Einar Fosse heter den 21 år gamle sivilarbeideren som for tiden arbeider hos Changemaker, som er det hippe navnet på Kirkens Nødhjelps ungdomsbevegelse.

I Changemaker arbeider han med typiske nord-/sør-spørsmål som internasjonal handel, HIV/AIDS, fred, klima og illegitim gjeld - for å nevne noe.

- Jeg kan jo ikke annet enn å være utrolig fornøyd. Jeg får definitivt bruk for ny mobiltelefon. Nå sliter jeg med en gammel og bare halvveis fungerende telefon som sikkert blir lykkelig for å få litt hvile. Takk, takk, sier Fosse som altså kan glede seg over en splitter ny Siemens SL 55 (se bildet t.h.).

36-årige Snorre Larsen bor og jobber i Oslo han også. Larsen jobber som sivilingeniør i et firma som heter Cronus Engineering, der han hovedsakelige sysler med prosessautomatisering og industrielle IT-systemer.

Larsen har vunnet en utgave av Logitechs nye Pocket Digital 130 kamera. Med en størrelse på et kredittkort, kommer merkelappen lommekamera virkelig til sin rett. Men kameraet har likevel blitz og en oppløsning på 1,3 megapixels. Med 16 MB internt minne koster det 1350 kroner.

Han får også en Logitech Cordless Optical Mouse for Notebooks - en mus spesielt utviklet for bærbare PC-er og leveres med et mottaker utformet som litt stor nøkkel som du plugger inn i USB-utgangen. Musen har to meters rekkevidde og koster 500 kroner - med transportpose.

digi.no gratulerer!

(Lenkene under peker til de aktuelle premiequizene)

    Les også:

Til toppen