KARRIERE

Sjef for SAP Norge mister jobben

SAP skal omorganisere i Norden, og SAP Norge-sjef Øystein Jåtog-Rød er uten jobb.

26. jan. 2006 - 14:36

SAP Norge sendte i ettermiddag ut en oppsiktsvekkende pressemelding. SAP har opplevd en ekstrem vekst i salget av sine komplekse økonomi- og forretninggsystemer de siste to årene her i Norge, men nå skal selskapet omorganisere i Norden.

"SAP har siden begynnelsen av 2005 arbeidet for å etablere en fleksibel organisasjon på tvers av landegrenser i Norden. Denne endringen skal nå fullføres, og dette innebærer at de 4 nordiske landene blir rene geografiske markedsenheter i SAP Norden," skriver SAP.

"For landene betyr dette at det ikke vil være en egen lokal leder. Henrik Rasmussen har siden 2004 ledet SAP Norden, og overtar nå også det direkte ansvaret for de lokale organisasjonene. Administrerende direktør for SAP Norge AS, Øystein Jåtog-Rød, vil forlate denne stillingen som følge av endringen", forteller SAP.

Jåtog-Rød forteller til digi.no at han har vært i SAP i fem år, og vært administrerende direktør i Norge siden 2004.

- Vi er meget fornøyd med den vekst og de resultater Øystein har vært med på å skape i SAP i de 5 årene han har vært ansatt. Som følge av reorganiseringen av lederstrukturer i SAP, har Øystein blitt tilbudt en annen rolle innenfor SAP-organisasjonen, men har valgt å takke nei til denne. Dette beklager vi sterkt. Når Øystein allikevel ønsker å slutte i SAP, er mitt ønske at han fortsetter å arbeide i SAP-miljøet. Øystein vil fratre innen kort tid, sier Henrik Rasmussen, styreformann i SAP Norge AS.

- Jeg har ikke foreløpig bestemt meg for hva jeg skal gjøre fremover, sier Jåtog-Rød.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.