Sjekk om du kan få ADSL

ADSL skal ifølge Telenor bli høstens vakreste eventyr. Men godene er ikke alltid for alle. Heller ikke i dette tilfellet. Sjekk her for å finne ut om du kan installere ADSL hjemme hos deg!

Telenor Nett skal fra høsten av tilby ADSL til sine privatkunder. Dette er en linje som skal gjøre bruk av nettet raskere og enklere.

ADSL er en høyhastighets datalinje som gir deg mulighet til raskere overføring av data. Kobberkabelen vil også føre med seg en fast månedlig pris, uansett hvor mye du skulle bruke nettet.

Telenor har også planer for å etablere egne portalløsninger for ADSL-abonnentene som skal utnytte teknologien fullt ut, melder selskapet. De første installasjonene skal etter planen være på plass i løpet av høsten, men vil bli utvidet etter hvert.

Men det er ikke alle som kan få denne tjenesten. Telenor vil i første omgang bare tilby tjenesten til abonnenter som bor under 2500 meter fra nærmeste sentral. Men hvordan finne ut om du er så heldig at din fast-telefon kan oppgraderes?

Les mer om ADSL:
Tilbyr ADSL fra september
I stedet for at du skal ut med målebånd, GPS, kart og stress har vi i digi.no tenkt å hjelpe deg litt på vei.


En server som står i Telenor sjekker nemlig om ditt nummer er innenfor ADSL-grensen. Ta en titt på lenken under, skriv inn telefonnummeret ditt i ruten og få svar...

Sjekk denne lenken:
Telenors ADSL-guide
Telenor hadde denne tjenesten på sine nettsider tidligere, men Kai Rosenberg, Telenors fungerende pressekontakt, kan opplyse at denne tjenesten ble for populær og derfor fjernet.

- Vi fjernet den fra sidene våre, men skal lansere en ny og oppgradert versjon utpå høsten, sier Rosenberg til digi.no.
Til toppen