JUSS OG SAMFUNN

Sjekkekurs på nett

Nettet har løsninger på så mangt. I dag hadde jeg tenkt å vise deg en oppskrift på å sjekke damer - men jeg kan ikke garantere at den virker...

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
10. juni 1998 - 08:49

Amerikanerne har et ganske godt uttrykk for svindlere som selger produkter som lover mer enn de holder: "Snake Oil Merchants". I gamle dager var det altså gjerne "slangeolje" disse lurendreierne solgte - og den skulle kurere alle slags lidelser mellom himmel og jord.

Men det var før. Med moderne lovverk mot villedende markedsføring, er dagens slangeolje oftere av ikke-materiell art: Hjelp-deg-selv-bøker, kvasi-psykologi og alle slags mer eller mindre kvalifisert rådgivning er populært - ikke minst på Internett.

For utgangspunktet er jo at behovene ER der. Vi har alle dårlige dager, og vi har alle spørsmål vi skulle ønske at det fantes fasitsvar på. Ett slikt spørsmål er hvordan man egentlig går fram for å sjekke opp personer av det motsatte kjønn - med hundre prosent suksess. For tenk så deilig det måtte være å faktisk KUNNE noe slikt! - Å aldri mer famle usikkert, stotre på åpningsreplikkene og risikere å bli avvist!

Så selvfølgelig finnes det er marked for de som våger å påstå at de har oppskrifter som virker. Amerikaneren William Perkins er en av dem, og han har skrevet en bok om det til og med. Boken heter "How to Pick up Women in the 90's", og det burde ikke forbause noen at den har solgt som varmt hvetebrød! Det finnes selvfølgelig apetittvekkende utdrag av den på nettet også. Du finner pekeren under "relaterte nettsteder" i spalten til høyre.

Men som den sanne Snake Oil Merchant Perkins er, gir han deg selvfølgelig ikke hele produktet gratis. For å bli en VIRKELIG kvinnebedårer må du nemlig punge ut med seksten dollar og kjøpe boken. Men han gir deg nok til at det burde kunne forbedre suksess-raten din betraktelig.

Påstår han selv, da.

Så du kan jo kikke innom nettstedet, følge rådene hans og se om de virker. Og PS: Hvis de gjør det, så gi meg beskjed! Jeg vil selvfølgelig gjerne ha fasitsvar jeg også!

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.