JUSS OG SAMFUNN

Sjekketriks som virker

Forrige uke skrev jeg om nettsteder som lover mer enn de holder - blant annet å gi deg oppskriften på å sjekke damer. I dag tenkte jeg at jeg skulle by på noen litt mer velfunderte råd, utfra egen erfaring. Og disse sjekketriksene virker faktisk!

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
17. juni 1998 - 10:04

Først må jeg innvie deg i en hemmelighet. - Et lite stykke sannhet som du kanskje alltid har mistenkt, men aldri har turt å si høyt. Vel, jeg er jente selv, så jeg kan si det: Vi kvinner er utrolig banale! Vi liker "romantikk" og vi liker klisjeer. Vi liker å få blomster. Vi liker å få kjærlighetsbrev, rosarøde postkort og små hjerteformede konfektesker med sløyfe på. Og vi liker mennene som gir oss det.

Fnyser du litt og tenker at det ikke kan være så enkelt? - Beklager å desillusjonere deg om kvinnekjønnet, men så enkelt er det faktisk! I hvert fall nesten. Du får kanskje ikke Pamela Anderson med deg ut på middag bare fordi du sender henne en blomsterbukett. Men jeg kan love deg at den søte sekretæren i markedsavdelingen blir veldig mye mer velvillig innstilt. - Bare prøv, så skal du se!

Forresten er det litt rart dette med blomster. De fleste menn jeg kjenner syns liksom det er litt flaut å sende en blomsterbukett til en jente bare fordi de liker henne. Eller fordi hun har bursdag. Eller fordi hun har landet en lukrativ forretningsavtale. Samtidig syns alle kvinner (og da mener jeg ALLE) at det er utrolig hyggelig å få blomster! - Særlig roser. Særlig av en mann. Særlig uten spesiell grunn. (Og SÆRLIG når alle de andre jentene på jobben ser det! - Men akkurat det poenget bør jeg kanskje ikke utdype for mye. Jeg har røpet nok kvinne-hemmeligheter som det er i denne artikkelen.)

Men hvis du faktisk synes det er så flaut at du ikke engang tør å gå i butikken, kan du jo bruke nettet i stedet. Interflora (se peker i margen til høyre) har en utmerket landsdekkende leveringstjeneste, og du kan både bestille og betale over nett. Du kan til og med bestille påminnelse per mail om merkedager, slik at du ikke risikerer å glemme din elskedes fødselsdag, eller å markere datoen dere ble sammen. Ja, for du visste vel at vi jenter går rundt og husker på sånt ...

Og synes du blomster er å gå litt for langt sånn i første omgang, så kan du jo sende et elektronisk postkort i stedet. Med solnedganger eller blomster eller hjerter på, avhengig av hva du tør. Du finner pekere til både en norsk og en internasjonal postkort-tjeneste i margen til høyre, så det er bare et museklikk unna.

Om du fortsatt skulle være i tvil, kan jeg jo røpe at jeg selv har gledet meg til mer enn ett møte fordi en viss mannlig forbindelse stadig sendte meg elektroniske postkort. Hmmmm. Trenger jeg å si mer ..?

Med andre ord: Det er ikke vanskelig å vekke en kvinnes interesse. Det krever bare at du tar deg selv i nakken og gjør noe "romantisk", selv om det kanskje føles dumt og banalt. For det virker faktisk.

Og sånn bare for å ha nevnt det: Hvis noen tilfeldigvis skulle ha lyst til å sende MEG en blomsterbukett, så har jeg en ledig vase på kontoret akkurat nå ...

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.